Kamis, 15 November 2012

elentős esemény történt, vagy más helyek, ahol a


Ez nem csak arról szól, a bolygó, vagyis az az ország, az állam, a város, a Közösség vagy az utcán; a történelem, és mit akarsz tenni róla szól. Nemzetek történelmünk védelem valami, amely megerősíti számunkra, minden szempontból, ekiosku.com aman grand és helyi. A megőrzés mozgás lehetővé teszi, hogy munkahelyeket hozzanak létre, fokozatosan fenntartható várost, inspirálja, hosszú távú támogatást és a helyiek, de még ennél is fontosabb lehetővé teszi előmozdítására mélyebb megértését, jelentőségének, történelmi helyek, amelyek képviselik a Nemzetek kultúra, örökség és evolúció, hogy ők továbbra is létezik, és nő a jövő generációi számára.

de...

Mi történik, ha jelenlegi preservationists és erőfeszítéseiket kell nem csak hágó mentén a történelem révén megtakarított is keresztül a következő generációs preservationists kézzelfogható épületek? Nagyobb probléma szemben preservationist Közösségek elérése, hogy új közönséget, és hogy képes bővíteni az előnyöket tartósítás megismertetése. Ezért rendkívül fontos, megteszi a szükséges lépéseket, és hozzon létre a proaktív tervek miként jelennek majd meg a jövőben a műemlékvédelem években jönni. Hogyan a következő generációk számára, a történelmi preservationists termesztenek, oktatás, megfelelő információ és hogyan kell bevenni a cselekvési mély hatást gyakorolnak a világ preservationist erőfeszítéseit.

A mai fiatalok ez egyre inkább nyilvánvaló, hogy a zavaró hiányosságok vannak az általános, országos, és helyi történelmi ismereteket, és hogy képtelenek felfogni a jelentősége a történelem, mint ez vonatkozik életük ma.

Szóval mit csinálunk, mi nevelés a fiatalok, hogy a történelem megvédhetik? Tud megtesszük ez rövid idő tartás őket érdekli? igen. igen.

Tudjuk kihasználni erőfeszítéseinket a programok, hogy a fiatalok számára, hogy megismerjék a Nemzetek földeket és ez az ország kulturális örökség állandó lehetőséget kínálnak. Azáltal, hogy a tapasztalatok és erőforrások, amely felfedi a hatalmas mennyiségű struktúrák a történelmi adatok, vagy helyek, ahol jelentős esemény történt, vagy más helyek, ahol a múltban képes-hoz összeköt-hoz a jelen történelmi helyzetben a hiteles kezét, fiataljaink lesz képes-hoz csepegtetni a értelemben a Szövetség a történelmet.

Történelmi preservationists gyakran úgy érzik, hogy kell takarékoskodni, történelmi, kulturális örökség és a kultúra bármilyen formában fenntartja; gyakrabban, mint nem ez az épület jelentősége, azonban alkalmanként, tart alakban, egy híd, vagy 33.000 négyzet alakú Hold földet, de ebben az esetben a jelenlegi ifjúsági formáját ölti. Mi ifjúság, akik hamarosan az irányítást a népünk és a történet. Történelmi preservationists alapvető hivatkozó szükséges a Közösségek a nemzet csatlakozik a műemlékvédelmi előnyeit. A tanulási lehetőségeket nyújtó rajongók formálja a tanulók tudás és ötletek a történelem, és annak fontosságát, megőrzése és a hozzon létre egy erős alapot viselõ, életük; egy Alapítvány, amely megmutatja, hogy a nemzet fejlődött ki, még az állandó emberi, kulturális és természeti változások előforduló.

Mindig vannak ways-hoz részvételének ösztönzése, és vegyenek részt a fiatalok, végül magában a megőrzés munkaerő a jövőben. Azáltal, hogy a következő generációs saját maguk és az őket körülvevő világot teremtett a szövet a nemzet mélyebb megértését mi is folyamatosan ki keresztül a fizikai továbbra is a múltban. Az ilyen szerepvállalások kezdődik keresztül partnerségek helyi iskolák, klubok, szervezetek, programok, mun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar